Loro Rasane Ati – Almera Sabrina


[Intro:]
Fm  Cm  C# G# A#m C
Fm  Cm  C# G# A#m C

Fm           Cm   C#         G#
sing ning atiku.. mung ono kowe..
  A#m            C           Fm
nanging kowe.. tego ninggal aku..
Fm        Cm        C#        G#
aku ra ngiro.. koyo ngene dadine..
  A#m            C           Fm
kowe mutus.. tresno cukup sakmene..

    D#
tresnoku sing gede.. 
   G#
ra ono artine..
  D#
kowe sing tak tresnani..
C
abot mileh liyane..

[Reff :]
 Fm       A#m  D#         G#
 tego awakmu.. ninggalne aku..
 C#         D#        G#   C
 opo ra ngerti loro rasane..
 Fm       A#m      D#      G#
 tego awakmu.. nglarani atiku..
 C#       D#         Fm
 loro rasane neng atiku..

[Interlude:]
Fm  Fm  Fm  Fm
Fm  Cm  C# G# A#m C
Fm  Cm  C# G# A#m C

Fm           Cm   C#         G#
sing ning atiku.. mung ono kowe..
  A#m            C           Fm
nanging kowe.. tego ninggal aku..
Fm        Cm        C#        G#
aku ra ngiro.. koyo ngene dadine..
  A#m            C           Fm
kowe mutus.. tresno cukup sakmene..

    D#
tresnoku sing gede.. 
   G#
ra ono artine..
  D#
kowe sing tak tresnani..
C
abot mileh liyane..

[Reff :]
 Fm       A#m  D#         G#
 tego awakmu.. ninggalne aku..
 C#         D#        G#   C
 opo ra ngerti loro rasane..
 Fm       A#m      D#      G#
 tego awakmu.. nglarani atiku..
 C#       D#         Fm
 loro rasane neng atiku..

 Fm       A#m  D#         G#
 tego awakmu.. ninggalne aku..
 C#         D#        G#   C
 opo ra ngerti loro rasane..
 Fm       A#m      D#      G#
 tego awakmu.. nglarani atiku..
 C#       D#         Fm
 loro rasane neng atiku..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com