Chord Gitar & Lirik: Ega Agtusyana Putri – Gemati


[Intro:]
Am  G  F  C
Dm  E  Am

Am          Em
tresno sing tulus..
  F         C   G/B
seko njero ati..
  Am          Em
rabakal tak siakno..
       F          G
nganti tekaning pati..

   Am            Em
percoyoku kanggo sliramu
        F         C   G/B
senajan adoh paranmu..
 Am             Em
atimu bakal tak jogo..
   F       G
ra ono liyane..

 Am            Em
udan panas.. susah seneng
      F           C    G/B
dilakoni bareng-bareng..
 Am          Em
esem lan guyumu..
       F        G
nggawe mari laraku..

[Reff:]
        C             G
matur suwun wis ngancani..
    Am       Em
aku tekan saiki..
        F         C
wis nggawe aku nyaman..
    Dm       G
tresnamu tenanan..

C               G
kabeh crito lan kenangan
   Am          Em
saiki.. wis terlupakan..
  F           C
bebarengan nyawiji..
   Dm          G         C
sliramu.. sing luwih gemati..

[Interlude:]
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G
C  G  Am  Em
F  C  Dm  G

Am          Em
tresno sing tulus..
  F         C   G/B
seko njero ati..
  Am          Em
rabakal tak siakno..
       F          G
nganti tekaning pati..

   Am            Em
percoyoku kanggo sliramu
        F         C   G/B
senajan adoh paranmu..
 Am             Em
atimu bakal tak jogo..
   F       G
ra ono liyane..

 Am            Em
udan panas.. susah seneng
      F           C    G/B
dilakoni bareng-bareng..
 Am          Em
esem lan guyumu..
       F        G
nggawe mari laraku..

[Reff:]
        C             G
matur suwun wis ngancani..
    Am       Em
aku tekan saiki..
        F         C
wis nggawe aku nyaman..
    Dm       G
tresnamu tenanan..

C               G
kabeh crito lan kenangan
   Am          Em
saiki.. wis terlupakan..
  F           C
bebarengan nyawiji..
   Dm          G         C
sliramu.. sing luwih gemati..

        C             G
matur suwun wis ngancani..
    Am       Em
aku tekan saiki..
        F         C
wis nggawe aku nyaman..
    Dm       G
tresnamu tenanan..

C               G
kabeh crito lan kenangan
   Am          Em
saiki.. wis terlupakan..
  F           C
bebarengan nyawiji..
   Dm          G         C
sliramu.. sing luwih gemati..

.
.
.
.
Chord Transpose By : TeknoBgt.com