Sasya Arkhisna – Cukup Di Larani


[Reff :]
 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

[Intro:]
Fm  C# G# C
Fm  C# G# C

  Fm                 D#
sayang.. ku butuh perhatianmu..
  C#                     G#   C
saben wengi.. aku ra iso turu..
  Fm                    D#
sayang.. sabendinane ku mikir awakmu..
  C#              A#m         C
nanging kowe ra tau.. perduli nong aku..

 A#m
opo wae wes tak wehno
          Fm
nanging kowe ora trimo..
         A#m
kabeh panjaluke tak turuti
       C
kowe malah ngloro ati..

[Reff :]
 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

[Music:]
Fm  C# G# C
Fm  C# G# C
Fm  C# G# C
Fm  C# G# C

  Fm                 D#
sayang.. ku butuh perhatianmu..
  C#                     G#   C
saben wengi.. aku ra iso turu..
  Fm                    D#
sayang.. sabendinane ku mikir awakmu..
  C#              A#m        C
nanging kowe ra tau.. peduli nong aku..

 A#m
opo wae wes tak wehno
          Fm
nanging kowe ora trimo..
         A#m
kabeh panjaluke tak turuti
       C
kowe malah ngloro ati..

[Reff :]
 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#          C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

  Fm             C#
 uwes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen larane angel ngilangi..

 Fm             C#
 wes cukup.. di larani..
    G#            C
 mergo tatu wes kadung jeru..
  Fm             C#
 ora bakal.. tak baleni..
     G#           C
 yen lorone angel ngilangi..

[Outro:]
Fm