Chord Gitar & Lirik: Sonny Josz – Madiun Ngawi


[Intro:]
D  Bm  Em  A  D
G  D  A  D  A

[Verse I:]
         D
terminal madiun ngawi
        F#m
kenanganku..
      G                 A
ora bakalan aku ngelalekke..
        A
mbiyen aku nduwe pacar
       D
anakke pak tukiran
        A
bakul pecel
                      D   A
ono ning pinggir prapatan..

         D
terminal madiun ngawi
           F#m
nggen dolanku..
      G                 A
ora bakalan aku ngelalekke..
         A
mbiyen jaman semono
        D
kowe janji karo aku
           A
nanging nyatane
                    D
kowe ngingkari janjimu..

[Intro:]
Em  A  D

[Reff :]
          D
yen aku kangen
                 G
kangen karo sliramu..
             A
tak sawang-sawang
                  D
fotomu ning dompetku..

          D
yen aku kangen
                 G
kangen karo sliramu..
          A
tak elus-elus
               D
fotomu ning dompetku..

      G
opo kowe ra kroso..
          D
tak batin saben dino
         Em
ra bakal ilang
    A             D
fotomu ning dompetku..

      G
opo kowe ra kroso..
      D
tak batin saben dino
         Em
ra bakal ilang
      A        D   A
jenengmu ning atiku..

[Music:]
D  F#m G  A
A  D  A  D  A

[Verse II:]
         D
terminal madiun ngawi
           F#m
nggen dolanku..
      G                 A
ora bakalan aku ngelalekke..
         A
mbiyen jaman semono
        D
kowe janji karo aku
           A
nanging nyatane
                    D
kowe ngingkari janjimu..

[Intro:]
Em  A  D

[Reff :]
          D
yen aku kangen
                 G
kangen karo sliramu..
             A
tak sawang-sawang
                  D
fotomu ning dompetku..

          D
yen aku kangen
                 G
kangen karo sliramu..
          A
tak elus-elus
               D
fotomu ning dompetku..

      G
opo kowe ra kroso..
          D
tak batin saben dino
         Em
ra bakal ilang
    A             D
fotomu ning dompetku..

      G
opo kowe ra kroso..
      D
tak batin saben dino
         Em
ra bakal ilang
      A          D
jenengmu ning atiku..

[Outro:]
Em  A  D