Didik Budi – Duwur Angenku


[Intro:]
D  Gm  D
Bm  Gm  D

D   Gm    D
 brebes mili..
B           Em
 eluh moto iki..
G                 Em
 mbiyen tau ngancani..
Gm              D
 mbo gawe loro ati..

D       Gm  D
 cobo dadi aku..
B              Em
 mesti kowe sambat..
G                  A        F#m
 wes yakin we ra bakal kuat..

  G                       A
guyonmu ora nganggo perasaan..
  G                  A
cukup loro iki.. mbo anggep guyonan..

[Chorus:]
       F#m  G      A    F#m
tak perjuangno wes ra guno..
  B          Em        A           D
ratau mbo anggep.. aku sing slalu ono..
  G             F#m   B             Em
bubrah.. pengarepanku nyanding sliramu..
  A         D
radadi dalanku..

[Interlude:]
G  Gm  F#m  B
Em  A  F#m B  Em  A

  G                       A
guyonmu ora nganggo perasaan..
  G                  A              B
cukup loro iki.. mbo anggep guyonan..

[Chorus Overtune:]
            A      B    G#m
tak perjuangno wes ra guno..
  C#         F#m       B           E
ratau mbo anggep.. aku sing slalu ono..
  A             G#m   C#            F#m
bubrah.. pengarepanku nyanding sliramu..
  B         E
radadi dalanku..

            A      B    G#m
tak perjuangno wes ra guno..
  C#         F#m       B           E
ratau mbo anggep.. aku sing slalu ono..
  A             G#m   C#            F#m
bubrah.. pengarepanku nyanding sliramu..
  B      E
radadi dalanku..