Chord Gitar & Lirik: Alun Alun Nganjuk 2 – Rina Amelia Feat Budi

[Intro:]
Am  Em  Am  F  Dm  Dm  Dm  E
Am  Em  Am  F  Dm  Dm  Dm  E

   Am        Em         Am
lintang.. lintang tak takoni
 F           Dm
opo kowe ngerti
     Dm            Dm  E
wong sing tak tresnani..

  Am      Em          Am
bulan.. kondho yen ra ngerti
    F          Dm
nganti natas wengi
 Dm          Dm
iseh tak goleki..

E
rino lan wengi
     F        Am
sing tak anti-anti
        Dm
nanging neng endi
    E
anggonku nggoleki..

 Am         Em      Am
angin.. sak paran lakumu
   F        Dm
critakno kangenku
 Dm            Dm E
iseh setyo nunggu..

  Am       Em         Am
dino.. minggu ganti sasi
 F           Dm
eluhku ngancani
 Dm          Dm
opo kowe ngerti..

E           F           Am
kutho iki.. wis tak kiteri
       Dm          E         Am
nganti sok kapan tetep tak enteni..

Reff :
 Am                     Dm
 ning alun-alun nganjuk iki
 G                 C
 nadyan saiki dadi sepi
 Am                  Dm
 nanging aku ra biso lali
   E                       F    E
 marang janji setyo kang kepatri..

 Am                    Dm
 gencar-gencar lampune kutho
 G                  C
 gawe kahanan maleh bedo
 Am                    Dm
 nanging tresnaku iseh podo
   E                 Am
 koyo janji naliko semono..

[Featuring:]
 A           Dm
 cah ayu aku ora lali
 G             C         E
 tresnamu iseh tak gondheli
 A              Dm
 kangenku malah soyo ndodro
   E             Am
 entenono aku enggal teko..

[Music:]
Am  Dm  G  C  E
A  Dm  Am  E  Am  E

   Am        Em         Am
lintang.. lintang tak takoni
 F           Dm
opo kowe ngerti
     Dm            Dm  E
wong sing tak tresnani..

  Am      Em          Am
bulan.. kondho yen ra ngerti
    F          Dm
nganti natas wengi
 Dm          Dm
iseh tak goleki..

E
rino lan wengi
     F        Am
sing tak anti-anti
        Dm
nanging neng endi
    E
anggonku nggoleki..

 Am         Em      Am
angin.. sak paran lakumu
   F        Dm
critakno kangenku
 Dm            Dm  E
iseh setyo nunggu..

  Am       Em         Am
dino.. minggu ganti sasi
 F           Dm
eluhku ngancani
 Dm          Dm
opo kowe ngerti..

E           F           Am
kutho iki.. wis tak kiteri
       Dm          E         Am
nganti sok kapan tetep tak enteni..

Reff :
 Am                     Dm
 ning alun-alun nganjuk iki
 G                 C
 nadyan saiki dadi sepi
 Am                  Dm
 nanging aku ra biso lali
   E                       F    E
 marang janji setyo kang kepatri..

 Am                    Dm
 gencar-gencar lampune kutho
 G                  C
 gawe kahanan maleh bedo
 Am                    Dm
 nanging tresnaku iseh podo
   E                 Am
 koyo janji naliko semono..

[Featuring:]
 A           Dm
 cah ayu aku ora lali
 G             C         E
 tresnamu iseh tak gondheli
 A              Dm
 kangenku malah soyo ndodro
   E             Am
 entenono aku enggal teko..
   E             Am
 entenono aku enggal teko..