Esa Risty – Mergo Bondo Kepenggak Tresno

[Intro:]
Bm  G  F#  Bm  F#
Bm  G  A  F# Bm

  Bm                  Em
sengojo tak kiremke undangan..
  F#               Bm
supoyo iso medot katresnan..
Bm  A  G                  Em
tak   jalok kudu ikhlas temenan..
       G                   F#
mergo iku penjaluke wong tuamu..

   Bm             Em
sakjane ati iki kelaran..
   F#             Bm
ra kuat ngadepi kahanan..
 A  G               Em
tresnoku ora bakal ilang..
       G                     F#
nganti nyowoku ninggalke rogoku..

Reff :
        Bm             Em
 neng jero atiku.. aku iseh tresno..
        F#             Bm     F#
 neng jero atiku.. aku iseh sayang..
        B              Em
 neng jero atiku.. aku ora lilo..
    F#                     Bm   F#
 mergo bondo kepenggak tresnoku..

[Music:]
        Bm  Em  A  D
        G  Em  F# Bm

  Bm                  Em
sengojo tak kiremke undangan..
  F#               Bm
supoyo iso medot katresnan..
 A  G                   Em
tak jalok kudu ikhlas temenan..
       G                   F#
mergo iku penjaluke wong tuamu..

   Bm             Em
sakjane ati iki kelaran..
   F#             Bm
ra kuat ngadepi kahanan..
 A  G               Em
tresnoku ora bakal ilang..
       G                     F#
nganti nyowoku ninggalke rogoku..

Reff :
        Bm             Em
 neng jero atiku.. aku iseh tresno..
        F#             Bm     F#
 neng jero atiku.. aku iseh sayang..
        B              Em
 neng jero atiku.. aku ora lilo..
    F#                     Bm   F#
 mergo bondo kepenggak tresnoku..

        Bm             Em
 neng jero atiku.. aku iseh tresno..
        F#             Bm     F#
 neng jero atiku.. aku iseh sayang..
        B              Em
 neng jero atiku.. aku ora lilo..
    F#                     Bm
 mergo bondo kepenggak tresnoku..
    F#                     Bm
 mergo bondo kepenggak tresnoku..