Chord Gitar & Lirik: Happy Asmara – Salah Pilih

[Intro:]
D# G#m D# A#/D Cm  F  A#

    D#       G#m           D#
jaremu.. aku mung siji sijine..
       Cm           C         Fm
sing bakal mbok tresnani saklawase..
  A#                           Gm         Cm
nanging opo bukti.. kabeh mung sewates janji
   Fm            A#        D#    G#m
nyatane ono sing liyo ning mburi..

    D#          G#m         D#    A#/D
yen pancen kowe seneng karo dek'e..
     Cm           C           Fm
njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe..
 A#                G#       Gm         Cm
aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio
   Fm           A#      D#
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    G#         A#
aku ra bakal bali..
     Gm            Cm
kowe ra sah nggoleki..
       Fm
uwes kadung loro ati..
        A#
mergo kowe sing njalari..

         G#         A#
senadyan abot sanggane..
     Gm         Cm
kudu pisah ro kowe..
            Fm
nanging yen tak pikir..
    Gm         G#
jan aku sing salah..
 Gm  Fm         A#      D#
 aku sing salah milih kowe..

[Reff :]
          G#        A#
 opo kowe ora rumongso
            Gm          Cm
 nek pancen kowe sing salah
     Fm          A#         D#
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 D#7      G#         A#
 wes ora usah dibacutno
           Gm       C
 timbang kowe ora betah
       Fm        A#        D#
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

[Music:]
        G# A# Gm  Cm  Fm  A#
        G# A# Gm  C  Fm  A#

    D#          G#m         D#
yen pancen kowe seneng karo dek'e..
     Cm           C           Fm
njok kanggo ngopo aku ngaboti kowe..
 A#                G#       Gm         Cm
aku wes ra nrimo.. tresnoku mbok sio-sio
   Fm           A#      D#
ngapuro tanpo pamit aku lungo..

    G#         A#
aku ra bakal bali..
     Gm            Cm
kowe ra sah nggoleki..
       Fm
uwes kadung loro ati..
        A#
mergo kowe sing njalari..

         G#         A#
senadyan abot sanggane..
     Gm         Cm
kudu pisah ro kowe..
            Fm
nanging yen tak pikir..
    Gm         G#
jan aku sing salah..
 Gm  Fm         A#      D#
 aku sing salah milih kowe..

[Reff :]
          G#        A#
 opo kowe ora rumongso
            Gm          Cm
 nek pancen kowe sing salah
     Fm          A#         D#
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 D#7      G#         A#
 wes ora usah dibacutno
           Gm       C
 timbang kowe ora betah
       Fm        A#        D#
 lungo sing adoh atiku wes emoh..

 [overtune:]
 F        A#        C
 opo kowe ora rumongso
            Am          Dm
 nek pancen kowe sing salah
     Gm          C          F
 bubaran bae nek koyo ngene carane..

 F7       A#         C
 wes ora usah dibacutno
           Am       D
 timbang kowe ora betah
       Gm        C         F    D
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Gm        C         Dm   G
 lungo sing adoh atiku wes emoh..
       Gm        C         F
 lungo sing adoh atiku wes emoh..