Pujiono feat. Nyonk Kunci – Indonesia Kudu Kuat

[Intro:] 
C  D

G            C
ojo sampe nyerah
A              D
ngadapi masalahmu
  C              G
kowe dilahirno dadi wong hebat
 A                  D
ojo lemes lan ojo males..

 G                C
ojo sampe kowe mundur
A               D
ngayuh cita citamu
     C
lakokno paling apik
  G
tetep makaryo
  A                     D
yakino kabeh isi mbok gayuh..

C    D            Bm         Em
wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso..
A   A      B
ku..du.. sabar

[Reff:]
     C              D
wong Indonesia kudu kuat
     Bm                    Em
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          A
nang di wae kowe kerjo
         A
sak adoh opo jarake
      B
ojo lali karo wong tuo..

     C                 D
wong Indonesia kudu menjogo
       Bm                Em
ora mbedakno siji karo liyane
          A
senajan bedo budayane
         A
lan teko ngendi asale
        B
tetep peduli karo sing liyone..

C          D
wo.. wo wo wo wo
  Bm         Em
auwo.. wo wo wo wo
A       A         B
wo wo.. wo wo.. woo..
C          D
wo.. wo wo wo wo
  Bm         Em
auwo.. wo wo wo wo
A       A         B
wo wo.. wo wo.. woo..

[Interlude:]
C  D  Bm  Em
A  A  B

C    D            Bm         Em
wo.. wo.. dungo karo Sing Kuoso..
A   A      B
ku..du.. sabar

[Reff:]
     C              D
wong Indonesia kudu kuat
     Bm                    Em
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          A
nang di wae kowe kerjo
         A
sak adoh opo jarake
      B
ojo lali karo wong tuo..

     C                 D
wong Indonesia kudu menjogo
       Bm                Em
ora mbedakno siji karo liyane
          A
senajan bedo budayane
         A
lan teko ngendi asale
        B
tetep peduli karo sing liyone..

C          D
wo.. wo wo wo wo
  Bm         Em
auwo.. wo wo wo wo
A       A         B
wo wo.. wo wo.. woo..

[Reff:]
     C              D
wong Indonesia kudu kuat
     Bm                    Em
ora oleh lesu kudu tetep semangat
          A
nang di wae kowe kerjo
         A
sak adoh opo jarake
      B
ojo lali karo wong tuo..

     C                 D
wong Indonesia kudu menjogo
       Bm                Em
ora mbedakno siji karo liyane
          A
senajan bedo budayane
         A
lan teko ngendi asale
        B
tetep peduli karo sing liyone..

[Ending:]
C          D
wo.. wo wo wo wo
  Bm         Em
auwo.. wo wo wo wo
A       A         B
wo wo.. wo wo.. woo..
C          D
wo.. wo wo wo wo
  Bm         Em
auwo.. wo wo wo wo
A       A         B  Em
wo wo.. wo wo.. woo..