RNK – Akhire Lungo

[Intro :] 
G  A  F#m Bm  Em  A  D

[Verse I:]
    D           G
Tekamu.. nggawe seneng atiku
    A                  D
Kegowo aku nyaman roso batinku
 Bm             Em
Ora ragu.. kowe dadi pilihanku..
   A                     D
Tanpo ngiro.. bakal gawe tatu..

[Intro:]
G  A  D

     D            G
Lungamu.. nggawe larane atiku
  A                  D
Kepati roso iki ajur roso batinku
   Bm
Ikhlas ku nerimo..
         Em
Yen kuwi pancen pilihanmu
     A
Mugo kowe bahagia
       D
Dengan dunia barumu..

    G      A          F#m           Bm
Akhire.. kowe milih lungo ninggal aku
            Em
Sing wis ngupayake (sing wis ngupayake)
         A
Ben ra dadi crito loro..

[Reff :]
           G          A      D
Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
      G         A           D
Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
      G        A        F#m         B
Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
      Em         A          D
Ora lilo ati aku tansah nerimo..

[Music:]
Bm  A  G  A  A-A#m
Bm  F#m G A  D

[Verse II:]
     D            G
Lungamu.. nggawe larane atiku
  A                  D
Kepati roso iki ajur roso batinku
   Bm
Ikhlas ku nerimo..
         Em
Yen kuwi pancen pilihanmu
     A
Mugo kowe bahagia
       D
Dengan dunia barumu..

    G      A          F#m           Bm
Akhire.. kowe milih lungo ninggal aku
            Em
Sing wis ngupayake (sing wis ngupayake)
         A
Ben ra dadi crito loro..

[Reff :]
           G          A      D
Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
      G         A           D
Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
      G        A        F#m         B
Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
      Em         A          D
Ora lilo ati aku tansah nerimo..

[Ending:]
           G          A      D
Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
      G         A           D
Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
      G        A        F#m         B
Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
      Em         A          D
Ora lilo ati aku tansah nerimo..
      Em       A
Ora lilo ati..iii..
               D
Aku tansah nerimo..