Chord Gitar & Lirik: Reka Putri feat. Abil (SKA 86) – Tresnoku Chord

[Intro:]
D  A  Bm  F#m G  D  Em  A  D
D  A  Bm  F#m G  D  Em  A
D  A  Bm  F#m G  D  Em  A  D

[Verse I:]
D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G           D
Rasa sayangku nggo kowe
         Em        A
Ra bakal ilang selawase

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G             D
Kowe wis tak wanti wanti
 Em            A      D
Ojo nganti ninggal janji..

D                 A
 Rasa cintaku ini hanya untuk dirimu
Bm                     F#m
 Tiada yang lain ku ya cuman untuk kamu
G                 D
 Sabar saja sayang Percaya padaku
Em                   A
 Tunggulah aku pasti datang tuk melamarmu

D                    A
 Memang sekarang aku jauh darimu
Bm                    F#m
 Tapi bukan berarti untuk meninggalkanmu
G                        D
 Sungguh tiada lagi yang seperti dirimu
    Em              
Betapa bodohnya aku
        A
Bila nanti ku kehilanganmu

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G           D
Rasa sayangku nggo kowe
         Em        A
Ra bakal ilang selawase

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G             D
Kowe wis tak wanti wanti
 Em            A      D
Ojo nganti ninggal janji..

D                   A
 Pi roso ing wengi iki
                     Bm
Lan tansah ora tak roso
                      F#m
Howo adem kang nembus rogo iki
        G
Yen kelingan sliramu
             F#m
Wong manis kusumaning ati
      Em                     A
Wes Kadung jeru roso kangen iki

Marang manis esemu

D                  A
 Pancen saiki aku adoh marang kowe
Bm                  F#m
 Tapi bukan berarti aku ninggalake
G                  D
 Neng kene aku rekoso nyambut gawe
Em                    A              D
 Golek duit disek ben iso ngelamar kowe..

[Reff:]
D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G           D
Rasa sayangku nggo kowe
         Em        A
Ra bakal ilang selawase

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G             D
Kowe wis tak wanti wanti
 Em            A      D
Ojo nganti ninggal janji..

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G           D
Rasa sayangku nggo kowe
         Em        A
Ra bakal ilang selawase

D            A
Tresnoku kanggo kowe
 Bm          F#m
Ora ono sing liyane
  G             D
Kowe wis tak wanti wanti
 Em            A      D
Ojo nganti ninggal janji..

[Outro:]
A  Bm  F#m G  D  Em  A  D