Chord Gitar & Lirik: LARAHAN – Kersane Gusti


[Intro:]
C  D  Bm  E  Am  Cm  D

[Verse I:]
G               C
jujur ati iki iseh loro..
D        C        Bm
dedel duel ati nelongso..
E                 Am
sio sio le ku memperjuangno..
D                    G    C D
ora tau mbok anggep ono..

G                  C
nanging saiki aku kudu iso..
D        C             Bm
nutup loro sing bacut ono..
E                   Am
kuati ngibadah lan dongo..
D                   G     D
mugi Gusti paringi tombo..

[Reff:]
            G
sing tulus atine
                 C
rung mesti iso nduweni..
 D                     G
percoyo kabeh pun kersane Gusti..
 Em                 C
kudu ikhlas dilakoni..
            Bm
nglalekke sliramu..
 E          Am
nglalekke tresnoku..
        D
mugo cepet oleh..
             G    C D
pengganti awakmu..

[Verse II:]
G                  C
nanging saiki aku kudu iso..
D        C             Bm
nutup loro sing bacut ono..
E                   Am
kuati ngibadah lan dongo..
D                   G
mugi Gusti paringi tombo..

[Musik:]
C  D  Bm  E  Am  D
C  D  Bm  E  Am  D
E
ho..ooo..

[Reff Overtone:]
            A
sing tulus atine
                D
rung mesti iso nduweni..
 E                     A
percoyo kabeh pun kersane Gusti..
 F#m                D
kudu ikhlas dilakoni..
           C#m
nglalekke sliramu..
F#         Bm
nglalekke tresnoku..
        E
mugo cepet oleh..
             A     E
pengganti awakmu..

            A
sing tulus atine
                 D
rung mesti iso nduweni..
 E                     A
percoyo kabeh pun kersane Gusti..
 F#m               D
kudu ikhlas dilakoni..
           C#m
nglalekke sliramu..
 F#         Bm
nglalekke tresnoku..
        E
mugo cepet oleh..
   D    E    C#m   F#
pengganti awakmu.. o..oo oo..
        Bm
mugo cepet oleh..
E         D  F A
pengganti awakmu..